Gebruiksvriendelijk online debiteurenbeheer

Wat is Debiteurenbeheer?

Bij debiteurenbeheer gaat het om het uitvoeren, coördineren en volgen van alle akties rondom uw debiteurenportefeuille. Doet u dat op de juiste wijze, dan wordt er veel geld bespaard. Minder renteverlies en lagere afschrijving op debiteuren. Debiweb helpt u daarbij!

Gebruiksvriendelijk online debiteurenbeheer

Debiweb is webbased online software. Het enige dat u nodig heeft om met Debiweb uw debiteuren te beheren is een internetverbinding. Wanneer u bent ingelogd via uw browser heeft u volledige controle over uw debiteuren.

Voordelen:

  • Eenvoudige import uit uw financiële administratie naar Debiweb
  • Geautomatiseerde voorbereiding van de acties. U hoeft alleen maar te "klikken" op verzenden (per brief of mail)
  • Samenstelling rapportages volgens uw specificaties. Relevante management informatie snel beschikbaar.
  • Debiweb heeft elke dag op datum de bellijst klaarstaan en houdt voor u de termijnen in de gaten. De juiste gegevens worden direct per call aangeboden, inclusief "Aantekeningen" scherm. Met gevolg: een snelle afhandeling!


Voortgang van uw debiteurenbeheer

Als uw debiteurenbeheerder met vakantie is, of door ziekte tijdelijk is uitgeschakeld, kunt u het debiteurenbeheer tijdelijk overdragen aan een derde, bijvoorbeeld KCF Ondersteuning (www.kcf.nl) . Omdat Debiweb een online applicatie is, kan het beheer op elke werkplek worden uitgevoerd zonder overdracht van dossiers. Inloggen op uw account is voldoende om het debiteurenbeheer over te nemen.

Ook als de hoogte van uw debiteurenstand onverhoopt oploopt kunt u tijdelijk een van de specialisten van KCF Ondersteuning inschakelen. Nadat de portefeuille weer op orde is neemt u de Debiweb-account weer over en voert u het beheer weer zelf uit.