Debiweb en veiligheid

De veiligheid van Debiweb heeft de hoogste prioriteit. Daarom wordt de applicatie continu gemonitord door ICT-specialisten die de veiligheid en continuïteit waarborgen.

Daarnaast heeft Debisoft BV interne richtlijnen voor databeveiliging opgesteld. De richtlijnen hebben betrekking op beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit. Daarbij gaat het om systemen en protocollen.
Deze richtlijnen gelden voor medewerkers van Debisoft BV en voor alle externe partijen waarmee Debisoft BV samenwerkt.

Een overzicht van de maatregelen:

SSL certificaat

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dat is de meest gebruikte methode voor het versleutelen van informatie voordat die over het net wordt verzonden. Debiweb heeft een certificaat met een hoge graad van versleuteling, waardoor de electronische transacties in hoge mate beveiligd zijn.

Server

De data worden opgeslagen op een eigen server die geplaatst is in een goed beveiligd datacentrum. De kans op verlies van data die zijn opgeslagen op deze server is vrijwel nihil. Bovendien wordt elke dag een backup van uw gegevens gemaakt.
Wij beheren zelf de benodigde applicaties van deze server en kunnen daarom garant staan voor het door ons vereiste service niveau.

Wachtwoordbeveiliging

Er worden eisen gesteld aan de ‘sterkte’ van het wachtwoord, waardoor het kraken aanzienlijk wordt bemoeilijkt. Natuurlijk blijft de gebruiker verantwoordelijk voor het gebruik van de inloggegevens. Maar bij consequente toepassing van de wachtwoord-protocollen wordt de kans op misbruik geminimaliseerd.

Inlogsessie

Er is slechts één inlogsessie per gebruiker mogelijk. Er staat dus maar één lijn per gebruiker ter beschikking.

Inactiviteit

Als de verbinding 15 minuten inactief is wordt deze automatisch afgesloten. Uitzondering: het belscherm, waarmee soms langer wordt gewerkt (denk aan belactie) zonder activiteit op het toetsenbord.

Eigendom

Misschien heeft het niets met beveiliging te maken, maar alles met ‘een veilig gevoel’: de data blijven altijd uw eigendom.
Dat wil zeggen, de data die u via Debiweb invoert zijn en blijven uw eigendom. Op eerste verzoek zullen wij uw data aan u beschikbaar stellen, ook al is de gebruiksrechtovereenkomst van Debiweb door u beëindigd. Tot 30 dagen na beëindiging van de gebruiksrechtovereenkomst kunnen we de data aan u beschikbaar stellen. Daarna wordt de account definitief gesloten en kunnen data verloren gaan. Maak daarom tijdig een export van uw debiteurengegevens.

Los uw debiteurenprobleem vandaag nog op, meld u nu aan binnen 5 minuten!

Ga naar contact